Saturday, April 30

personal style

Saturday, April 30
Als ik mijn eigen persoonlijke stijl zou moeten omschrijven, dan zou de omschrijving nogal rommelig zijn. Een heuse chaos. Het is van alles wat en veranderd ook constant. Ik ben nog zoekende, weet niet precies wat bij me past en vind steeds nieuwe combinaties uit. Het proces van het zoeken naar wat bij je past en wat je mooi vind is heel complex, langdurig en interessant en vooral heel erg leuk. Het bekijken en verhalen lezen over andermans persoonlijke stijl geeft mij altijd ontzettend veel inspiratie en dat wil ik jullie ook meegeven!

Thursday, April 21

april favourites

Thursday, April 21


April is al een tijdje gearriveerd en alles komt opeens heel dichtbij. De meivakantie, de laatste proefwerkweek en zelfs de zomervakantie. (Huh? Wat? ZOMERVAKANTIE? APRIL? are you kidding me?) Ik weet eerlijk gezegd niet zo goed wat ik met de tijd aan moet. Het gaat allemaal zo vliegensvlug voorbij dat het fijn is om even stil te staan bij de dingen die ik doe en de dingen die ik leuk vind. Nu. In the moment.

Soms is het een opgave om een inleiding te schrijven voor een artikel, terwijl jullie uit de titel allang hebben opgemaakt dat het over mijn favorieten gaat.

dus. ja.

Mijn favorieten van april (tot nu toe dan).

Tuesday, April 19

april - mixtape

Tuesday, April 19
De zolder is groot en ruimtelijk. Wanneer ik voorzichtig met mijn tenen over de oude planken tippel kraakt hier en daar het hout. Het ruikt muffig, maar vertrouwd, precies zoals oude zolders horen te zijn. Ik hoor de wind door de kieren gieren en af en toe raakt een zacht briesje mijn blote voeten. Ik ril. Temidden van de duisternis vind ik een knopje en druk hem langzaam in. Een straal van licht verschijnt en op een berg van oude matrassen en dekens nestel ik me in mijn muziek en laat de klanken goed tot me door dringen.

Friday, April 15

hier drink ik het liefst een kopje koffie

Friday, April 15
'De zon flonkert in mijn ogen als ik op het punt sta op mijn fiets te stappen. Fietsend over de grachten baan ik mijn weg door de hordes toeristen en moet ik mijn best doen om iets te kunnen zien, een zonnebril ben ik immers vergeten. Een plan heb ik niet, wel hangt er een canvasbag om mijn schouder gevuld met een boek, een schrift en mijn camera. Meer dan genoeg.'
De lente is gearriveerd en ook Amsterdam staat weer in volle bloei. Langzamerhand wordt onze hoofdstad weer gevuld met groene fleura, wildplantjes en wordt het een feestje om op avontuur te gaan. Je hoeft me niet meer de deur uit te slepen, want ik zal vaak glunderend op de stoep staan, niet kunnen wachten om een voet buiten de deur te zetten. 

Vandaag neem ik jullie mee naar mijn favoriete lente-plekjes om te lunchen, boeken te lezen op een iets zonnigere dag en vooral te genieten.
© LKTH 2014-2015 | BLOG DESIGN BY Labinastudio