Wednesday, April 30

NEW IN | PRIMARK

Wednesday, April 30
Even een extra artikel vandaag. (Vakantie!!) Het wordt ook een beetje te raar. Maar vakantie bestaat voor mij uit shoppen, shoppen en raad eens, shoppen. Gister ging ik weer naar de Primark (ik ga twee keer in het jaar) en heb ik ook weer wat gekocht! Al die new-in artikelen... pfff.. 

Tuesday, April 29

SMOOTHIE AND CUTE PAPER STRAWS (TIP!)

Tuesday, April 29

Smoothies zijn heilig voor mij in de zomer. Lekker in de tuin in het zonnetje zitten met een zelfgemaakte overheerlijke budget smoothie, een supervrolijk (en fotogeniek!) rietje erin en dan nog bruin worden ook ;) 


Hoooo stop, Naomi, je word nu eenmaal niet bruin, wen eraan, en ga dan ook niet nog rare fantasieën hebben. (die zin?!) Want ook al heb ik Thaise genen, een mooi zongebruind huidje zit er voor mij niet in. Vandaag een simpel smoothie recept (degene die ik altijd maak) en ik show jullie ook even deze leuke papieren rietjes!

Sunday, April 27

OUTFIT | KINGSDAY

Sunday, April 27
Het is al weer een jaar geleden dat Willie tot koning gekroond werd. Elke koninginnedag (eehh koningsdag) word ik eraan herinnert hoe snel de tijd wel niet gaat. Oke, veel te cliché, I know. Eigenlijk zou maandag pas een artikel online komen (had het artikel van gister verplaatst naar vrijdag, in verband met koningsdag) maar ik had gewoon besloten dat ik hem nu online wilde zetten! Mijn bestelling van OASAP is online gekomen, en ik ben zo ontzettend blij! Er komt nog een lookbook filmpje aan :) Ik heb echt nog nooit zoveel complimenten op een jurkje gekregen, echt overal stonden mensen te wijzen en ze spraken me daarna aan. Echt awkward. Oh, en al die troep op de achtergrond. (Je denk waarschijnlijk van whuuutt, waarom zo'n rare achtergrond, over dat, ik wilde gewoon laten zien hoe het er bij ons aan toe gaat.) Het is elk jaar zo, Amsterdam is echt een grote gekte, vooral in de Jordaan. Ik ben er aan gewend.


Friday, April 25

KONINGSDAG | TIPS

Friday, April 25
Morgen vieren we Koningsdag! Nog steeds raar dat het geen Koninginnedag heet, Koningsdag staat zelfs nog niet eens in het woordenboek van blogger. Maar het is dus al morgen, (de tijd gaat sneeelll...) en natuurlijk heb je dan weer wat tips nodig, of als je last minute nog iets moet verzinnen kunnen deze tips wel handig zijn. Wat kan je doen op koningsdag, en wat is het beste wat je kan doen als je op de vrijmarkt staat?


Thursday, April 24

ALS IK GA SHOPPEN, DAN NEEM IK MEE... (NEW IN)

Thursday, April 24
Huh, wat. Alweeeer wat gekocht? Naomi? Was je niet aan het sparen voor een macbook? Jup. Maar één dingetje gelukkig, een hele simpele zwarte croptop die overal bij past. Ook nog eens budget én makkelijk verkrijgbaar. Maar als ik dan ga shoppen, wat neem ik dan allemaal mee?

Tuesday, April 22

OUTFIT | BORDEAUX

Tuesday, April 22
Het artikel kwam vandaag een beetje (ehh, 7 uur later...) online. Geen zorgen maken hoor, gewoon even een feestje gevierd gister ;) 1e paasdag was ik in Zaltbommel, een plaatsje in Gelderland/dicht bij Brabant dat aan de rivier de Waal ligt. Vrienden van ons wonen daar, dus we gaan daar vaak naartoe. Ik vond het leuk om de zaadjes/pollen te blazen wat overigens niet zo'n goed idee was, ik had hooikoorts, althans dat dacht ik. Het is toch niet helemaal over en dat heb ik duidelijk gemerkt.

Sunday, April 20

NEW IN | SIMPLICITY

Sunday, April 20
Ook ik ben natuurlijk naar de opening van de forever 21 geweest, en ik heb ook wat gekocht. Een prachtig t-shirt, een vondst waar ik ontzettend blij mee ben. Ook nog even wat sfeerfoto's, de winkel is echt prachtig! Al was het ontzettend druk, het is me toch nog gelukt om een paar scherpe foto's te krijgen.

Friday, April 18

BUT FIRST, LET ME TAKE A SELFIE #1

Friday, April 18
Een kijkje achter de schermen. Hoewel je hier meestal mooie foto's ziet, gaat er tijdens een outfit shoot of iets anders ook nog wel eens wat mis, en gaan de foto's niet helemaal perfect. Niet alles wat ik hier laat zien ben ik super trots op.....
Enjoy!
Trouwens, dat is mijn broertjes arm

Wednesday, April 16

♥ I HEART IT ♥

Wednesday, April 16
Gister was er even een geluksmomentje, de lucht was heerlijk blauw en ik fietste vanaf pianoles naar huis terwijl om half 5 (s'avonds natuurlijk) de klok 5 keer sloeg. Daarna werd er door de westerkerk het liedje: 'De Amsterdamse grachten' gespeeld die door de hele stad klonk. Lees de omliggende straten, op een straal van 1 kilometer? Om me heen begonnen allemaal mensen mee te zingen/te neuriën (jonge & oudere mensen) en ik deed ook vrolijk mee. Omdat iedereen zo vrolijk was en elkaar een vrolijk knikje gaf, en lachte keken alle toeristen hun ogen uit, en maakten snel veel foto's. Dit gaf me met het zonnige weer en alle vrolijkheid echt een heel erg blij gevoel. Daarom hou ik zo van Amsterdam, die gezelligheid en saamhorigheid is echt geweldig.
Klik op lees meer voor een toelichting en nog een collage!

Saturday, April 12

MADELIEFJESKRANS MAKEN & FACE OF THE DAY

Saturday, April 12
Omdat ik volgens mijn 'om de dag' schema werk, en ik het momenteel heel druk heb, komt het artikel wat morgen op skirtsandstyle online komt nu hier online!
Ik heb de lente in mijn bol. Madeliefjes zijn echt zo ontzettend lente achtig (Kransje trouwens even vergeten terug te geven aan Laura, alle credits naar haar) En het zijn ook echte madeliefjes, haha. Vandaag show ik jullie even mijn face of the day, en mijn nails of the day. (Niet dat mijn gezicht elke dag compleet veranderd :)

Thursday, April 10

♥ STORES & HAPPINESS

Thursday, April 10
Oke. Vandaag is het 10 april. Wat betekent dat? Dat beste is dat over 9 dagen de Forever 21 opent, en dan ook  wel zo dicht bij mijn huisje! (De stad is zoiets als 5 minuten van mijn huis) Ik ga zeker na de opening en heb er superveel zin in! Ook de pull & bear opent binnenkort zijn deuren in Amsterdam, net als de primark (pas in 2015). Hieronder een paar dingen van de webshop die ik heel graag wil hebben!

Sunday, April 6

#2 FIVE FAVOURITE KEYS

Sunday, April 6
Hoi allemaal! Vandaag heb ik een nieuwe five favourite keys voor jullie! Gewoon vijf dingen die ik op dit moment fijn vind of leuk vind. Dit artikel is zo leuk om te schrijven en het laat me echt nadenken over dingen waar ik blij van word, fijn! Dit zijn mijn random vijf favorieten van de afgelopen tijd.

Friday, April 4

MARCH OUTFITS

Friday, April 4Het is alweer 4 daagjes april dus ik ben een beetje laat. Hmmm, ik heb niet echt vaak broeken gedragen de laatste tijd. Maar dat komt nog wel. Mijn outfits in maart waren er nog best veel (volgens mij, eentje was zelfs helemaal niet in maart, oeps) en ik blijf er gewoon elke week eentje posten. Ik was nog al overdonderd dat gewoon 20 mensen de moeite hadden genomen om te reageren op mijn laatse outfit. Die reacties lees ik met zoveel plezier, ze waren zo lief. Thanks! Of je nu 1 reactie krijgt of 100 reacties, het is al geweldig dat mensen überhaupt op mijn blog kijken. Mijn blog is nu echt vast onderdeel van mijn routine (op de eerste dag was mijn databundel al voor de helft op omdat ik te vaak checkte, oeps alweer, wat ben ik toch een kluns) en ik heb het ook aan wat vriendinnen vertelt, maar dat is het. Ik vind het toch een beetje moeilijk om het aan iedereen te vertellen, mijn blog is toch wel een deel van mezelf geworden. Oke, ik hou op met die pietepeuterige diepgaande praatjes. (Of hoe ik het ook moet noemen)  Eigenlijk moet ik nu hard werken aan mijn scheikunde verslag. Maar je kent het, bloggen is schoolontwijkend gedrag. Deze week was echt verschrikkelijk en dan moet ik ook nog over anderhalve week mijn definitieve profielkeuze doorgeven! (ik bedoel, je bent op driekwart van het jaar en dan heb ik het echt gehad met al dat huiswerk en die toetsen.) Gelukkig begint over twee weken de meivakantie. Mijn plannen voor dit weekend? Slapen, bloggen (outfit foto's) en huiswerk maken, of course. Dankjewel school Mijn plannen voor de meivakantie? Slapen, bloggen, primarken en series kijken. Dat ik de 50 volgers officieel heb bereikt is toch wel heel erg geweldig. (Mensen volgen me dubbel via bloglovin & blogger dus eigenlijk had ik er al 50...) Laten we zeggen dat ik het nog nét niet van de daken ehh mijn balkonnetje afschreeuw. Nu maar aan scheikunde. Vurig hoop ik dat morgen iets van de les gaat uitvallen (scheikunde misschien?), wat natuurlijk alleen in mijn fantasie gebeurt...*zucht*

Welke outfit vinden jullie het leukste?

Liefs,
Naomi

Wednesday, April 2

COLLECTION | LIPBALM

Wednesday, April 2
Lippenbalsems. Mijn heilige wonder en redding in de koude winterdagen, mijn fijne kleurtje op mijn lippen en het lekkere geurtje voor de mindere momenten. Mijn collectie is nogal groot voor iemand die niet heel veel beauty dingen heeft (heel veel lippenbalsems liggen ergens in mijn huis en kan ik niet vinden) en ik deel hem met jullie!
© LKTH 2014-2015 | BLOG DESIGN BY Labinastudio