Sunday, April 26

#zondagmetnaomi

Sunday, April 26
Zondag is mijn favoriete dag van de week. Hoewel mijn zaterdag nu 'mijn zondag' is (← ik werk op zondag dus dan is zaterdag mijn chilldag), geeft zondag mij nog altijd dat fijne gevoel. Want ook al heb ik hem vroeger omgedoopt tot huiswerkdag, werkdag of een andere naam die terugslaat op 'een niet zo prettig klusje', ik sta altijd met een glimlach op. Met een kopje thee lees ik elke zondagochtend het liefst mijn favoriete blogs. Enfin, het doel van deze rommelige inleiding is eigenlijk een nieuwe 'serie' introduceren. Eens in de zoveel tijd zal ik een 'zondag' post doen. Wat dat inhoudt? Dat zie je nu!

Thursday, April 23

outfit: bloesem, taartjes en een winactie

Thursday, April 23Het was de perfecte zondagmiddag. Nadat ik mijn ouders de deur uit had gewerkt plofte ik neer op de bank. Elk moment konden mijn vriendinnen aankloppen op de deur en ik had er onwijs veel zin in. De brownie die ik wilde maken was me nog niet gelukt, maar dat kwam later wel. Nadat iedereen er was gingen we brunchen met bagels, avocado, zalm en nog veel en veel meer. Na veel lachen, praten en eten begonnen we aan het 'toetje', de high tea. We aten met z'n vijftienen 30 frambozen-witte chocolade cakejes, een hele dikke dadeltaart en een grote vegan brownie. Langzamerhand begonnen we wel misselijk te worden en konden we echt niks meer op. Nadat ik vele geweldige cadeautjes rijker was en iedereen zijn buikje wel had gevuld bleven Laura en ik alleen achter op de bank. We besloten om wat plaatjes te gaan schieten en daarna lekker met een kopje thee de slappe lach te krijgen om onszelf. Zoals ik al zei: Het was een perfecte zondagmiddag.

Tuesday, April 21

Happy list #4

Tuesday, April 21


Het is alweer een hele tijd geleden dat ik een happy list heb gepost, wat ook wel te verklaren is. Maar ik wil weer de leuke momentjes opschrijven zodat ik ze zelf ook onthoud en echt bedenk dat er zoveel leuks is in mijn leven, want dat is er ook! Kijk je mee?

Wednesday, April 15

Polette • fjällräven kånken

Wednesday, April 15
''We vonden deze buurt de perfecte plek om onze eerste winkel te openen.'' Terwijl hij tegen mij praat vliegen zijn ogen steeds even naar boven. Hoewel ik me er eerst niet van bewust ben merk ik dat hij probeert uit te vogelen waar ik in hemelsnaam die mooie bril toch vandaan heb. Of ik een klant ben die dure brillen zou kopen van zijn nieuwe brillenwinkel om de hoek. Hele dure sjieke (ja, dat is een woord) brillen die ik me nooit kan permitteren. Ik kan zien aan zijn gezicht dat het hem niet lukt om er achter te komen, maar blijkbaar concludeert hij dat het toch wel echt een goed gemaakte bril is aangezien hij gelijk al zijn mooie Cartier brillen aan me laat zien. Maar ik hoef ze écht niet hoor, ik ben namelijk al blij genoeg met mijn eigen poepsjieke én goedkope bril. Van Polette.

Sunday, April 12

Ik kocht eindelijk een paar nieuwe schoenen

Sunday, April 12
Al weken en weken stap ik werkelijk elke winkel in op zoek naar simpele brogues, monk shoes, of naar welke ander simpel schoeisel wat er dan ook is. Ik heb namelijk maar één paar (of drie, maar de hakken en de simpele primark gympjes die ik nooit aan heb tel ik even niet mee) en ik wilde er echt nog even iets simpels bijkopen. Maarja, waar ga je dan in hemelsnaam voor?

''Maat 40?, nee sorry, die hebben we niet'' krijg ik meestal te horen, of er doet zich een situatie voor waarbij ik schoenen pas die echt v-e-r-s-c-h-r-i-k-k-e-l-i-j-k zitten en het meisje er doodleuk iets bij zegt als: ''Zitten ze ietsje te strak? Nee ik denk echt niet dat je blaren zal krijgen hoor, deze moet je gewoon even inlopen.'' Hoewel dat bij sommige brogues dat misschien zo is, betwijfel ik dat bij harde (niet soepele en vooral geen leren) schoenen.


Totdat ik (voor de zoveelste keer) gisteren even de Sascha binnenliep in de kalverstraat. Deze keer hadden ze wél alle schoenen mijn maat en paste ik deze beauties. Ze zitten werkelijk perfect en lopen goddelijk. Eindelijk. Dat wil je toch als je nieuwe schoenen aantrekt, dat je gelijk denkt: 'Dit zijn ze' en heupwiegend van blijdschap de Sascha uithuppelt. (← dat was ik dus)

Ik heb er dan wel €75,- voor uitgegeven maar voor perfecte brogues waar ik al maanden naar op zoek ben vind ik dat helemaal niet erg. (misschien is het wel erger dat ik gisteren nog veel meer heb gekocht. Ugh)

Fijne zondag!

Thursday, April 9

Outfit | how wonderful life is...

Thursday, April 9

*Beeeep* (← hier hoort een scheldwoord te staan) denk ik als ik op de klok kijk. Het is al kwart over 4 en ik heb om 4 uur afgesproken met Laura. Ik sla mijn wiskunde boek dicht (ja echt, ik was de tijd vergeten omdat ik zo druk bezig was met wiskunde, eens is de eerste keer) ren naar mijn ouders kledingkast en grijp een zwart overhemd uit de kast. Terwijl ren door het huis op mijn - inmiddels heel erg vieze en afgetrapte - vagabonds probeer ik het overhemd aan te doen aan te doen en struikel ik bijna over mijn jas die ik op de grond heb gegooid. (← zien jullie het al voor je?) Ik ren naar beneden en pak bellend met Laura mijn fiets. 'Hoi Laura, ben je er nog? Als je al terug naar huis bent gegaan begrijp ik het wel hoor!' Laura antwoord dat ze in de Urban Outfitters is en het niet echt erg vind. Ik schaam me wel een beetje, want ik weet wel dat iedereen er toch altijd vanuit gaat dat ik te laat ben (en ze vroeger altijd 10 minuten vroeger afspraken omdat ik toch wel te laat zou zijn), maar deze keer was ik echt heel erg te laat. Oeps.

Tuesday, April 7

March goals: the recap

Tuesday, April 7
Zoals jullie vast wel weten is het april en dat betekent dat de meivakantie (yes!) en het warme weer (yay!) weer steeds dichterbij komen. Het zonnetje is er in iedergeval en daar heb ik gisteren onwijs van genoten. Mijn ieniemini slaapkamertje grenst aan een prachtig vierkant betonnen balkon, met uitzicht over onze grote (verborgen) binnentuin die we delen met de buurt waar er altijd zon is. Ik heb daar een aantal matjes neergelegd en ben in slaap gevallen, heel moe (en een beetje misselijk) van de wandeling die ik vlak daarvoor had gemaakt. Ik kon mijn wiskunde proefwerk - wat ik vandaag trouwens niet maak - namelijk niet meer aan en heb in haast en stress mijn camera en mijn nieuwe zonnebril gepakt en in mijn fjällraven rugzak gepropt waarna ik twee uur lang door Amsterdam centrum heb gewandeld. Heerlijk.
Zien jullie trouwens dat vaasje? Hij is van de Hema, koste iets van een euro en ik vind hem zo cute! Ik heb nog een paar andere dingen gekocht, maar die zien jullie nog wel.
Sunday, April 5

of ik nog leef

Sunday, April 5

ja, HOI! Zoals je wel weet was er even een hele lange stilte op mijn blog. (meer dan twee f*cking weken. Huh?) Hoewel ik het nu even niet aan de grote klok wil hangen (uhm, Naomi, kan je deze post nog even door gaan lezen? En heb je het niet aan best wel veel mensen op school gezegd?) gaat het even niet zo lekker met me. Ik ben problably heel erg overspannen, pas gestopt met hockey en heb geen idee meer wat en hoe ik alles wil. Echt alles. Het leven, mijn blog, school... (Ah god, wat zijn we toch weer lekker filosofisch en typisch puber achtig aan het doen zeg). Eigenlijk is het sinds die 'ik verlang naar de ...vakantie' posts (wie herinnerd ze zich nog?) eigenlijk helemaal niet beter gegaan, maar eerder juist bergafwaarts. Maar hey, hier ben ik weer!
© LKTH 2014-2015 | BLOG DESIGN BY Labinastudio