Friday, June 26

On my reading list

Friday, June 26
Stel je eens voor, maar nee, beeld het je echt in. Je loopt door een huis een gang in. Het is 12 uur 's nachts en pikdonker. De muren zijn wit met hier een daar een schilderijtje en aan het einde van de gang verschijnt een deur. Op de deur staat in houten letters 'Naomi'. Het is er duidelijk scheef opgeplakt en de letters zijn bont gekleurd. Je neemt de deurklink in je hand en doet hem zo zachtjes mogelijk open. De deur kraakt en piept, maar het is bijna niet te horen. Het is bijna helemaal donker in de kamer. Recht voor je staat een bed. Een bed met een witte klamboe, voor een raam met donkerblauw gordijnen. Op het bed zie je een bolletje zitten, waar een witte gloed vanaf komt. Langzaam sluip je door de kamer en slaat het dekbed om. Daar, op het bed, zit een kleine ingedoken Naomi. Gewapend met een zaklamp en gehuld in een sneeuwmanpyjama gaat ze helemaal op in haar boek. Zo erg, dat ze niet eens gemerkt heeft dat je binnengeslopen bent.

Sunday, June 21

Vintage kleding shoppen (tips!) | Rumors Vintage & Design

Sunday, June 21
I'm back! Een tijdje geleden ging ik naar een vintage winkeltje op de haarlemmerstraat genaamd Rumors Vintage & Design. Vroeger kwam ik er wel eens, maar sinds een tijdje kom ik veel minder in vintage winkeltjes. Jammer! Het is goed om je er meer van bewust te zijn van hoe kleding in deze tijd gemaakt wordt. Want, hoe weet je precies hoe alles er aan toe gaat? En hoe moet je in hemelsnaam nu kleding kopen die fairtrade gemaakt is in een society waar er bijna alleen maar grote ketens bestaan? (niet dus...) Ik wordt gek van de grote kleding industrie die maar één doel heeft; winst. Dan is vintage kleding kopen een hele goede optie. Vandaag geef ik jullie een aantal tips die jullie hopelijk goed kunnen gebruiken bij het vinden van jouw perfecte vintage kledingstuk en laat ik jullie zien wat ik meegenomen heb van bij Rumors Vintage & Design!

Wednesday, June 10

June goals

Wednesday, June 10
Voorzichtig ga ik op mijn tenen staan. 'Nee, this is not possible', denk ik als ik naar de spiegel kijk. Terug naar de muur. Jaren van herinneringen staan er inmiddels op gekliederd. Wit is hij niet meer en je kan zien hoeveel hij alweer versleten is. Pennen, potloden en heel veel data gingen voorbij om deze muur te krijgen zoals hij nu is. Ik bestudeer ons nog eens goed. Nee, het is echt waar. Mijn broertje van drie jaar jonger is groter dan ik ben. Sjeetje mina, hij is GROTER. Hoewel ik wist dat deze dag er ooit aan zou komen kwam het toch als een big surprise. Wat ik nu ga zeggen is enorm cliché maar zo ontzettend waar: De tijd vliegt voorbij. Het is alweer juni.
© LKTH 2014-2015 | BLOG DESIGN BY Labinastudio