Thursday, December 31

2015 in favourite songs and blogposts

Thursday, December 31
Eerlijk gezegd vind ik het allemaal een beetje angstaanjagend. Mijn brein roept heel hard NEE! als ik denk aan het feit dat het vandaag 31 december is, maar ik kan het toch niet laten om het af en toe hardop te zeggen. tweeduizendzestien. tweeduizendenzestien. tweeduizendenfreakingzestien. Ik snap ook totaal niet hoe het kan, wat ik eigenlijk precies gedaan heb dit jaar en hoe erg ik ben veranderd. Want, dat er veel gebeurd is kan ik met zekerheid zeggen. Om dit jaar lekker non-sedimenteel af te sluiten (want, een 2016 artikeltje zal ik zeker nog eens plaatsen) heb ik vandaag mijn favoriete posts en mijn favoriete liedjes van elke maand om een rijtje gezet. Enjoy!

Saturday, December 19

over kerst, vakantie en gezelligheid.

Saturday, December 19
Het is weer zover hoor, ik sta te dansen in mijn kamer en mee te bléren met alle kerstliedjes die iedereen wel kent. Mijn familie wordt inmiddels gek van dat 'ááááááááááááál I want for Christmas, is youuuuu' en ik, om eerlijk te zijn, ook wel een beetje. Het is vrijdagavond, 18 december. Het begin van mijn kerstvakantie.

Wednesday, December 16

what's in my bag • going on adventures

Wednesday, December 16


Ik heb een zwak voor nieuwe steden ontdekken, voor rondrennen door het bos en voor zittend op het strand naar de zee staren. Die blaadjes die knisperen onder mijn voeten, het zand waar ik tot aan mijn enkels in zak, mij kan je altijd meesleuren. Ook deze kerstvakantie ben ik weer van plan om zo vaak mogelijk op avontuur te gaan. Een aantal afspraken staan al vast, maar de rest laat ik open! Ik zie wel waar ik beland en wat ik ga doen. Het leek me een grappig idee om jullie eens te laten zien wat ik allemaal meeneem als ik op avontuur ga! Laten we maar eens kijken wat er zoal in mijn tas gepropt zit.

Monday, December 7

on my reading list • winter

Monday, December 7

Vastbesloten trek ik de deur voorzichtig achter me dicht. De gordijnen schuif ik langzaam voor het raam totdat er nog nét een straaltje licht binnenglipt. Met een klik schuif ik de kerstlichtjes in het stopcontact, zet ik een klassieke muziek playlist aan op spotify en dan is mijn kleine ieniminie kamertje helemaal in de perfecte sfeer. Gehuld in mijn favoriete meest oncharmante ruitjes pyjamabroek en een oversized gestreepte trui nestel ik me in mijn stoel. Mijn bureau is vrijwel leeg, er staat een behoorlijk gevuld schaaltje pepernoten, waar ik om de zoveel tijd in grabbel en mijn handen warm ik op met in een mok vol thee zo groot als mijn hoofd. Op mijn schoot ligt een boek en in mijn kast staan er nog een aantal te wachten. Vandaag kom ik mijn kamer niet meer uit, neem ik eindelijk wat tijd voor mezelf en lees ik die boeken die ik al zo lang wil lezen.

Friday, December 4

outfit • rome vibes

Friday, December 4
Voordat mijn laptop in gruzelementen viel afgelopen maandag (ja, dit is alweer de tweede keer. Ik ben gewoon een enorme kluns), zag ik dat ik nog een aantal concepten had openstaan over Rome. Geluk bij ongeluk waren alsnog een aantal foto's al geupload op mijn blog. (ik hoop enorm dat ik de rest van mijn romefoto's niet kwijt ben geraakt en ik ze nog ergens vandaan kan halen, dat zou namelijk ontzettend jammer zijn) Anyways, ik wil jullie graag nog deze in rome geschoten outfit gerelateerde plaatjes laten zien aangezien ze me weer hemaaal die rome vibes geven en me terugbrengen in die prachtige stad van de liefde. Kijk je mee?

Tuesday, December 1

een dagje met sophie • short movies

Tuesday, December 1
'Lukt het wel Naomi? Kunnen we niet beter gaan lopen?' Sophie kijkt me vragend aan in de stromende regen, terwijl ik uit alle macht mijn fiets probeer los te krijgen. 'We doen het gewoon' antwoord ik, niet wetend wat er komen gaat. Zo stappen we op de fiets, Sophie met een natte kont achterop, ik fietsend tegen de wind in. 

Hoe dichter we bij het station komen, hoe harder en groter de regendruppels naar beneden vallen. Onze handen zijn verkleumd, onze jassen doorweekt en onze schoenen zijn inmiddels getransformeerd in kleine zwembaden. De weinige mensen op straat staren ons na, twee gillende meisjes op een fiets die stiekem heel veel plezier hebben. Totdat we van bruggen worden afgeblazen, de regendruppels pijn doen aan onze handen en er 2 emmers water per seconde over ons heen worden gegooid. Eenmaal aangekomen op het Centraal Station drop ik mijn fiets en rennen we samen de grote hal binnen. Het perron is overvol, maar voor de rest is het station vrijwel leeg. Sophie verdwijnt na een vlugge zoen en een knuffel al snel de menigte in en ik blijf staan totdat de trein vertrokken is.

De trappen aflopend wordt de ene na andere trein afgelast. Voldaan en met een beetje tegenzin stap ik weer op de fiets naar huis, denkend aan de prettige dag die ik heb gehad en met medelij voor Sophie, die een kletsnatte lange reis van wel twee uur voor de boeg heeft.
© LKTH 2014-2015 | BLOG DESIGN BY Labinastudio